Medlemmer af Redmen Family får store fordele – Se dem her


  • NÆSTE KAMP
  • FLERE STATISTIKKER


FAMILY FORDELE

Nyt elektronisk medlemskort

Vi er glade for, at kunne præsentere vores nye smarte elektroniske medlemskort. Som medlem af Danmarks største fællesskab for røde fans, får du dit eget personlige elektroniske medlemskort, som du kan benytte til, at indhente rabatter og tilgå eksklusive arrangementer. Dette kan både være rabatter på vores mange stamsteder, til vores landsdækkende arrangementer og meget mere.

20% rabat på merchandise

Via vores samarbejde med Sportmaster giver vi medlemmer 20 % rabat på officielle Liverpool-trøjer og anden slags merchandise. Gennem samarbejdet med That Football Brand giver vi ligeledes 20 % rabat på Liverpool-relaterede designede t-shirts, kopper og andet.


BESØG SPORTMASTER

BESØG THAT FOOTBALL BRAND

Op til 20% på fodboldrejser

Vi er stolte af at arrangere en masse fede Liverpool-ture, i samarbejde med vores officielle rejsepartner, Fodboldrejser.dk. Eksklusivt for alle medlemmer, vil der være helt op til 20% rabat på ture til Anfield og ud i Europa - og vi vil meget gerne have dig med!


SE VORES REJSER

10% til The Agger Foundation

Som medlem af Family, støtter du The Agger Foundation, med 10 % af medlemsprisen. Fonden kæmper for, at skabe bedre vilkår for udsatte børn og unge. Vi håber at vores unikke fællesskab kan bidrage til at skabe nye fællesskaber for børn og unge, der har det svært.

LÆS MERE OM SAMARBEJDET

LÆS MERE OM THE AGGER FOUNDATION

Rabat og kickback i din afdeling

Udover en masse besparelser, kan du som medlem af Redmen Family også deltage i en række fede sociale arrangementer i selskab med dine medfans uge efter uge. Vi har skabt et netværk af afdelinger under Redmen Family, med forskellige stamsteder der viser alle Liverpools kampe. Udover muligheden for, at donere 15 % af dit medlemskontingent til din lokale afdeling, er der ligeledes faste rabatter at hente, som medlem, mens der er grobund for, at nye venskaber og relationer kan skabes med dine medfans. Så kig forbi din lokale afdeling og nyd godt af de forskellige tilbud og bidrag til den fantastiske stemning!

SE VORES AFDELINGER

Op til 70% rabat på events

Som en del af medlemspakken, får du også rabat på en lang række af vores mange events. Vi holder forskellige events, store som små - og du kan som medlem spare penge på disse. Vi har eksempelvis afholdt store events på både Østerbro Stadion & Gladsaxe Stadion med storskærmsvisning af Europa- & Champions League-finalen. Sidstnævnte for næsten 3000 mennesker.


SE VORES EVENTS

20% rabat på egen øl

Som medlem (og hvis du er over 18 år) sparer du også 20 % ved online bestilling af øl hos vores gode venner fra The YNWA Collection. Øllene er brygget til Redmen Family i samarbejde med Midtfyns Bryghus.SE VORES ØL

Adgang til alle #Kopcast- & videoudsendelser

Hver uge udgiver vi vores egen podcast med navnet #Kopcast. Her inviterer vi forskellige Liverpool-fans ind og diskuterer aktuelle emner omkring vor elskede klub. Vi laver ligeledes faste videoindslag med forskellige analyser - både foran Taktiktavlen og med eksklusive interviews af kendte Liverpool-fans.


Til Liverpool-fans
fra Liverpool-fans

Vi bestræber os på, at levere den bedste platform for danske Liverpool-fans. Gennem ovenstående tiltag, rabatter og aktiviteter har vi skabt et spændende socialt fællesskab, som kun bliver større, bedre og mere interessant i fremtiden.

Skal du være med?